Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Novostavba, 100 m2, terasa 8m2, garáž 37 m2, Bojnice

Ulica: Školská 392
Mestská časť: Dubnica
Obec: Bojnice
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
269 000 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate predstavuje 4 izbový byt v novostavbe s terasou, garážou pre 2 vozidlá + vonkajšie parkovacie státie pre 1 vozidlo v Bojniciach -  časť Dubnica. Nízko nákladové bývanie!

 

LOKALITA:

Bojnice sú jednou z top 3 vyhľadávaných turistických miest Slovenska. No ak preferujete viac kľudu a súčasne chcete byť v blízkosti „centra diania“, táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás. Novostavba domu sa totiž nachádza v Bojniciach – časť Dubnica. Vzdialenosť od Hurbanovho námestia je cca. 15 minút pešou chôdzou (2 min. autom). Prírodu a lesy máte doslova na dosah ruky (5 min. pešo). Okolie poskytuje vynikajúce možnosti prechádzky, turistiku, či športové aktivity (work-outové, basketballové, futbalové ako aj detské ihriská). Zastávka MHD a medzimestskej autobusovej dopravy je vzdialená do 2. min. chôdzou.

 

DISPOZÍCIA:

Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží z dvoch, v objekte s IBA jedným susedom (na 1. NP). Pozostáva zo 4 samostatných izieb, priestrannej kuchyne, technickej miestnosti (užívanej aj ako sklad), kúpeľne (sprchový kút aj vaňa)samostatnej toalety. Zo vzdušnej a otvorenej obývacej izby je vstup na terasu. Terasa poskytuje výhľad na západné pohorie. Ponúka možnosť grilovania, či len príjemného posedenia pri západe slnka. Celému priestoru dominujú kombinácie svetlých a tmavých farieb, najmä v podobe španielskej dlažby mramorovým vzorom. Garáž pre 2 vozidlá s menším skladovým priestorom sa nachádza na prízemí objektu. Vyhradené parkovacie státie na súkromnom pozemku o výmere 39 m2. Orientácia bytu je na 3 svetové strany, t.j. sever, juh a dominantný západ.

 

TECHNICKÉ PARAMETRE:

Novostavba kolaudovaná v roku 2021. Úžitková plocha bytu je 98,29 m2 + podiel na spoločných priestoroch 1,51 m2 + terasa o výmere 8,40 m2 + dvojgaráž o rozlohe 37,24 m2. Samostatný pozemok určený pre účely vonkajšieho parkovacieho státia má výmeru 39 m2. Jedná sa o nízko nákladové bývanie. Zdrojom tepla aj teplej vody je plynový kondenzačný kotol zn. BOSH. Kúrenie podlahové. V celom byte je inštalovaná aktívna rekuperácia (rekuperačná jednotka zn. ORCON). Predpríprava na klimatizáciu. Byt poskytuje množstvo vstavaného nábytku, vrátane veľkej kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi zn. BOSH a Whirlpool (XXL chladnička). Kúrenie, ohrev vody a exteriérové žalúzie sú napojené na SMART systém ovládateľný na diaľku.

 

HLAVNÉ VÝHODY:

  • Lokalita
  • Nízkoenergetické bývanie
  • Veľkometrážny byt
  • Terasa
  • Súkromná garáž pre 2 vozidlá
  • Vonkajší parking

 

Viac informácií a prehliadku získate na tel. č. 0910 553 554 alebo prostredníctvom e-mailu freimann@bedes.sk.

 

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
100 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Rok kolaudácie:
2021
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
145 m2
Terasa plocha:
8.4 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
37.24 m2
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Tomáš Freimann, MSc.

Tomáš Freimann, MSc.

Chief Operations Officer

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti