Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Zariadený 4 izb. byt, loggia, klimatizácia, Trenčín

Ulica: Gagarinova
Mestská časť: Sihoť II
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
169 900 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate vám predstavuje ponuku predaja zrekonštruovaného a zariadeného 4 izbového bytuloggiou, klimatizáciou a nadštandardne priestrannou murovanou pivnicou vo vyhľadávanej a veľmi obľúbenej lokalite Sihoť v Trenčíne.

 

Výhodou bytu je jeho orientácia na východ a západ, blízkosť prírody, ale aj  centra mesta zároveň. Tento byt dokonale spĺňa potreby rodiny súčasnej doby, ktorá potrebuje žiť v centre plnej občianskej vybavenosti, ale zároveň mať v blízkosti domova aj rôzne možnosti voľnočasových a športovým aktivít. Slnečný 4 izbový byt o rozlohe 73 m2 sa nachádza v tichej a kľudnej mestskej časti Sihoť, prešiel kompletnou rekonštrukciou a je vybavený klimatizáciou, zariadenýihneď voľný pre budúceho majiteľa s možnosťou okamžitého nasťahovania bez nutnosti ďalších veľkých investícií. Atmosféru bytu dotvára loggia s výhľadom na Trenčiansky hrad.

 

Úžitková plocha bytu je 73 m2. Dispozícia je riešená veľkou obývacou izbou, ktorá je prepojená s jedálenskoukuchynskou časťou. Toto riešenie poskytuje užívateľom dokonalé oddelenie dennej a nočnej časti bytu. V kuchyni sa nachádza východ na loggiu o výmere 3 m2, ktorá je orientovaná na tichý dvor plný zelene a poskytuje výhľad na Trenčiansky hrad. Z dennej časti vedie chodba do druhej časti bytu, kde sa nachádza samostatná kúpeľňa a WC3 izby. Hneď vedľa kúpeľne sa nachádza samostatná izba, ktorá je užívaná ako spálňa. Stredná izba je aktuálne riešená ako priechodná a vedie do poslednej izby. V rámci týchto izieb sú umiestené veľké vstavané skrine, ktoré poskytujú množstvo úložného priestoru. Prípadné dispozičné zmeny v rámci rekonštrukcie umožňujú v tomto byte vytvoriť aj každú izbu nepriechodnú. K bytu prislúcha aj nadštandardne veľká murovaná pivnica na prízemí domu o výmere 3 m2, ktorá je vybavená bezpečnostnými dverami ADLO a spoločný priestor v rámci pivničných priestorov. Samotný byt disponuje vyššou úrovňou technického zabezpečenia.

 

Byt sa nachádza na 3. poschodí z celkových 3, bez výťahu, v zateplenom bytovom dome. Najvyššie poschodie zaručuje užívateľovi súkromie a kľud. V dome je dostupný optický internet a TV.

 

Občianska vybavenosť priamo v okolí bytového domu je nadštandardná. Jedná sa o lokalitu neďaleko od centra Trenčína, v pešej vzdialenosti sa nachádzajú potrebné obchody, lekárne, reštaurácie, pošta, kaviarne. Dominantou lokality sú určite jej voľnočasové a športové možnosti, pretože sa tu priamo nachádzajú dva zimné štadióny, fitness centrum, tenisové kurty, neďaleko je futbalový štadión, krytá, ale aj vonkajšia mestská plaváreň, nové detské ihriská. V pešej vzdialenosti je aj hrádza rieky Váh, ktorá ponúka možnosti pre voľný čas, venčenie domácich miláčikov, alebo možnosti spôsobu dopravy do práce, školy. Priamo pred bytovým domom sa nachádzajú dve škôlky, kúsok ďalej základná škola. V rámci celého okolia sú dostupné MHD zastávky a v pešej vzdialenosti je aj hlavná vlaková a autobusová stanica.

 

Priamo pri bytovom dome sú vybudované mestské parkovacie státia. Dostupnosť parkovania v tejto lokalite je bezproblémová.

 

Výhodou bytu sú nízke mesačné náklady na bývanie.

 

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru aj u našich špecialistov. Odporúčame. Viac informácií získate na 0910 553 554 alebo blazova@bedes.sk.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
73 m2
Stav:
úplne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
73 m2
Plocha loggie:
3 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
2.6 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Michaela Blažová

Ing. Michaela Blažová

Real Estate Consultant

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti