Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES| Priestranný rodinný dom v Diviackej Nove Vsi

Ulica: Diviacka Nová Ves
Obec: Diviacka Nová Ves
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
159 999 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme novinku v našom portfóliu. Ten priestranný rodinný dom sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite v koncovej slepej ulici v obci Diviacka Nová Ves kúsok od futbalového ihriska. Stavba bola postavená na prelome 80 a 90 rokov, teda sa jedna o relatívne mladšiu stavbu. 

Dispozícia domu ponúka slušný priestor. Na prízemí sa nachádza veľká vstupná chodba s otvoreným kuchynským kútom, technická miestnosť s vaňou a práčovňou (plynový kotol, zásobník na ohrev vody), samostatná toaleta, obývacia izba,kuchyňa s prístupom na pozemok a garáž. 

Na prvom podlaží sa nachádzajú 3 samostatné obytné izby, veľká obývacia miestnosť s prístupom na balkón a kúpeľňa s wc a vaňou. 

Dom je v dobrom technickom stave a plne funkčný na okamžité bývanie. Dom je postavný z porobetónu na kamenno-betóvej platni, vnútorné priečky sú z tehly. Stropy boli osádzané vrstvou betónu, previazané ocelovými prutmi hrúbky 16mm. Všetky nosné konštrukcie sú kompletne zaarmované. 

Na prvom podlaží sú vymenené plastové okná. Interiér bol v minulosti pribežne čiastočne zrekonštruovaný. Najnovšie časti sú kuchynský blok pri vstupe, denná toaleta, v obývacej miestnosti urobené stierky a bodové stropné osvetlenie, menené bola aj pôvodná kuchynská linka. 

Celková podlahová plocha domu je 180m2, zastavná plocha predstavuje 110 m2. Dom je postavený na rovnom  pozemku o výmere 400m2. Mesačné náklady sú približne 170 EUR.

Viacej informácii o tejto nehnuteľnosti Vám poskytneme ososbne alebo telefonicky. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
400 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
20 m
Dĺžka pozemku:
20 m
Úžitková plocha:
220 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
180 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
zmiešané
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Rok výstavby:
1988
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
220 m2
Plocha balkóna:
8 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
19 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Plyn:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti