Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | 1 izb. byt, Nová Dubnica

Ulica: Sady Cyrila a Metoda
Obec: Nová Dubnica
Okres: Ilava
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
83 000 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate vám predstavuje ponuku predaja svetlého jednoizbového bytu v tichej a dobre vybavenej lokalite v Novej Dubnici, okres Ilava.

 

Dispozícia tohto bytu umožňuje v rámci svojej úžitkovej plochy vytvoriť budúcemu majiteľovi priestrannú kuchynskú časť a samostatne oddelenú, útulnú obývaciu časť spojenú s nočnou.

 

Úžitková plocha bytu je 30 m2 a tvorí ju priestranná obývacia izba o výmere 15,5 m2, vstupná chodba vedúca do kuchyne spolu o výmere  12 m2, a kúpeľňa s WC s výmerou 2,5 m2. K bytu prislúcha aj súkromná pivnica a 2 spoločné kočikárne. Pre obyvateľov bytového domu sú k dispozícii na každom poschodí spoločné balkóny s príjemným výhľadom na dvor plný zelene.

 

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ako sú plastové okná, murované jadro, nové elektrické rozvody, vodovodné potrubie a odpadové potrubie, stierky, plávajúca podlaha, nová dlažba v kuchyni a kúpeľni. V byte boli menené plastové okná.

 

Byt na nachádza na 1. poschodí z 5. tehlového bytového domu. V bytovom dome je k dispozícii výťah. Okrem polohy s dobrou občianskou vybavenosťou v okolí vám tento byt ponúka bývanie v kľudnej a príjemnej lokalite plnej zelene.

 

Občianska vybavenosť priamo v okolí bytového domu je široká, v pešej vzdialenosti sa nachádza škola, škôlka, obchody a služby, autobusová zastávka.

 

Veľkou výhodou bytu sú nízke mesačné náklady.

 

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru aj u našich špecialistov. Odporúčame. Viac informácií získate na 0910 553 554 alebo blazova@bedes.sk

 

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
30 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
1
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
30 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Michaela Blažová

Ing. Michaela Blažová

Real Estate Consultant

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti