Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Moderné obchodné priestory na frekventovanej ulici

Ulica: Nedožerská cesta
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Priestory
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
199 000 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate vám ponúka obchodný priestor vo vyhľadávanej lokalite, ktorý predstavuje vynikajúcu príležitosť pre sídlo firmy, obchodnú prevádzku alebo investíciu s možnosťou prenájmu.

Lokalita
Nehnuteľnosť je situovaná na Nedožerskej ulici v Prievidzi, ktorá je známa vysokou koncentráciou firiem a obchodných prevádzok, čo zaručuje vysokú návštevnosť. Strategická poloha na hlavnom ťahu smerujúcom do miest Martin, Žilina a Trenčín zvyšuje atraktivitu objektu.
Parkovanie je zabezpečené v oplotenom areáli na vyhradených miestach (4x).

Dispozícia
Priestor sa nachádza na prízemí budovy a jeho dispozícia je navrhnutá pre maximálne využitie podnikateľského zámeru vrátane zázemia pre zamestnancov. 

Rozloha priestorov je 106m2 a je vhodná na rôzne účely ako predajňa, showroom, kancelárie a podobne. Sú rozdelené na otvorený priestor v prednej časti, kde sa nachádza presklený otvor a hlavný vstup. V zadnej časti nájdete zázemie s kuchynkou, sociálnym zariadením a technickou miestnosťou, odkiaľ je prístup do skladu/garáže umiestnenej v zadnej časti budovy (viď pôdorys). Priestory sú prístupné priamo z ulice cez presklené dvere alebo druhým vstupom zo skladu/garáže.
Rozloženie priestorov je možné prispôsobiť podľa vašich požiadaviek ešte v štádiu výstavby.

Areál
Budova je umiestnená v oplotenom a zabezpečenom areáli kamerovým systémom, s automatickou bránou na dialkové ovládanie. K priestorom patria 4 parkovacie miesta sklad alebo garáž v zadnej časti budovy. Areál poskytuje pohodlné parkovanie pre vašich klientov a bezproblémové zásobovanie.

Vyhotovenie
Priestory budú vybudované do štádia holostavby. 
- Elektroinštalácia: vypínače, zásuvky, podhladové svietidlá
- Vodoinštalácia: umývadlo, toaleta, príprava v zázemí
- Kazetový strop
- Podlaha s nivelizačným poterom
- Omietnuté steny minerálnou omietkou
- Kotol a radiatory
- V sklade/garáži: elektroinštalácia, automatická brána, podlaha s nivelizačným poterom, omietnuté steny minerálnou omietkou.

Technické informácie
Dvojpodlažná novostavba je postavená z porobetonových tvárnic (Porfix - 30cm), zateplená polystyrénom (20cm). Vnútorné deliacie priečky sú sádrokartónove. 
Strecha sedlová s dreveným krovom, zateplená (30cm). Krytina čierna plechová od značky Blachotrapez. Odkvapové žľaby a zvislé zvody sú vyhotovené z kvalitného pozinkovaného plechu s ochrannou čiernou vrstvou - zvedené na pozemok do vsakovacích vakov 
Okná plastové s izolačným trojsklom čiernej farby z interiéru aj exteriéru. Otváravý a sklopný spôsob otvárania. Vonkajšie parapety vyhotovené z povrchovo upraveného hliníka. 
Veľko-formátové okno zo strany od ulice vyhotovené z hliníku s izolačným trojsklom čiernej farby. 

Vykurovanie a ohrev vody plynovým kotlom značky Bosch (24kW) so zásobníkom TUV s objemom 120 litrov. 
Prívod vody z verejného vodovodu. Odpad formou žumpy s objemom 24m3 - žumpa je spoločná pre celú budovu. 

Správa
Správu priestorov, areálu a budovy bude vykonávať spoločenstvo, v ktorom budú zahrnutí všetci vlastníci objektov v areáli. 

Kompletné dokončenie budovy, areálu a priestorov December/2024.
Projektová dokumentácia, zoznam stavebných materiálov, súpis príslušenstva a ďaľšie potrebné dokumenty sú dostupné na vyžiadanie. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
106 m2
Zastavaná plocha:
106 m2
Stav:
novostavba
Garáž:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2024
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
106 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
19 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Drienik

Martin Drienik

Real Estate Consultant & Head of Marketing

Radi Vám poradíme