Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Slnečný 1-izbový byt na prenájom v Kanianke

Ulica: Školská
Obec: Kanianka
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
300 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BEDES ponúka do prenájmu zariadený slnečný 1-izbový byt v Kanianke.

 

Byt sa nachádza na Školskej ulici ( 5. poschodie s výťahom) v blízkosti Kanianskej  priehrady a lesa v pokojnom bytovom dome na okraji,  ale zároveň je veľmi blízko kompletná občianska vybavenosť ( potraviny, zastávka autobusu, pekáreň, reštaurácie, ihriská, pošta)

 

TECHNICKÉ PARAMETRE: 
Byt pozostáva z predsiene, kúpeľne, obytnej izby opticky spojenej s kuchyňou. Z kuchyne je východ na malý balkón ( kuchyňa je zväčšená na úkor balkóna, takže veľmi pohodlná).

Byt je orientovaný na západ, veľmi pekne presvetlený. Parkovanie je možné neďaleko bytového domu.  

 

VYBAVENOSŤ:
Byt sa prenajíma  kompletne - zariadený (viď. fotografie) vrátane elektrických spotrebičov (sporák s rúrou na pečenie, digestor, chladnička s mrazničkou).  V kuchyni sa nachádza jedálenský stôl. V obývačke je dostatok úložného priestoru vďaka priestrannej vstavanej skrini a ďalším odkladacím priestorom. Káblová televízia.V kúpeľni sa nachádza priestranná vaňa, taktiež práčka. Na oboch oknách sú vnútorné žalúzie, na dverách na balkón sieťka proti hmyzu. 

  

 

VŠEOBECNÉ INFO:
Mesačný nájom vo výške 300€ +100€ energie . Vratný depozit je vo výške 800€ + jednorázový poplatok vo výške 400€. Domáce zviera nie je povolené. Byt je voľný ihneď. Majiteľ si vyhradzuje právo na výber nájomníka.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.  

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
39 m2
Podlahová plocha:
39 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
39 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Boris Harvan

Boris Harvan

Real Estate Consultant

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti