Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | moderný 3 izb. byt, 70m2, rekonštrukcia

Ulica: P. J. Šafárika
Mestská časť: Sídlisko Zapotôčky
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
130 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BEDES Vám predstavuje moderný 3 izbový byt, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. 

Lokalita

Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite sídliska Zápotôčky na ul. Šafárika. Materská a základná škola, cyklochodník, obchody, reštaurácie, zástavky MHD, ktoré  sú dostupné pešou chôdzou. Obchodné centrum Korzo a supermarkety sú vzdialené 8 minút pešou chôdzou. Parkovanie je k dispozícii pred bytovým domom na verejnom parkovisku. 

Dispozícia + miestnosti

Dispozícia bytu je tradičná t.z. obývacia miestnosťnepriechodná izba so vstupom z chodby, ktorá môže byť využitá ako detská izba alebo pracovňa. Vstupom do spálne je kúpeľňa v modernom svetlom dizajne s vaňou. Automatická práčka a elegantný kúpeľňový nábytok je praktickou súčasťou. Samostatné WC má podomietkový systém. Spálňa disponuje komfortnou manželskou posteľou s nočnými stolíkmi a komódou.
Kuchynská linka s dostatočným pracovným a úložným priestorom vrátane spotrebičov je dominantou a srdcom celého bytu so štýlovým  jedálenským nábytkom.

Ďalšie informácie
Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu všetkých komponentov bytu vrátane elektrických rozvodov, vodoinštalácie a nových odpadov. Nehnuteľnosť sa nachádza na 1. poschodí panelového bytového domu. Spolu s nehnuteľnosťou sa predáva (je v cene zahrnuté) aj 95% vybavenia a zariadenia bytu.

K tomu všetkému pomerne nízke mesačné náklady vám zabezpečia nikým a ničím nerušené bývanie v modernej nehnuteľnosti, stačí sa nasťahovať a bývať. Možnosť financovania prostredníctvom HÚ.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.  

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Stav:
úplne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
70 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Zuzana Melová

Zuzana Melová

Real Estate Consultant

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti