Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Novostavba 2 izb. byt + 2 parkovacie státia, Trenčín

Ulica: K výstavisku
Mestská časť: Pod Sokolice
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
179 000 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate vám predstavuje ponuku predaja exkluzívneho a plne zariadeného 2 izbového bytu2 parkovacími státiami, v novom bytovom dome z roku 2016, neďaleko centra Trenčína.

 

Úžitková plocha bytu je 59 m 2  a tvorí ju obývacia izba prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou a zároveň s chodbou, ďalej samostatné wc, kúpeľňa, samostatný šatník alebo úložný priestor a spálňa. Súčasťou bytu je zasklená loggia, ktorá je výhľadom orientovaná na okolitú zeleň. K bytu prislúchajú 2 vyhradené parkovacie státia priamo pred obytným domom a súkromná pivnica na prízemí domu.

 

Byt sa nachádza na 1. poschodí (nie prízemie) z celkových 2. Byt sa predáva kompletne zariadený moderným a kvalitným vybavením, čo ponúka budúcemu majiteľovi nadštandardný komfort pri sťahovaní bez nutnosti akýchkoľvek väčších investícii. Atmosféru tohto bytu dotvára zabudované led osvetlenie v miestnostiach, ktoré je možné farebne meniť.

 

Občianska vybavenosť priamo v okolí bytového domu je dostatočne široká a jedná sa o lokalitu neďaleko od centra Trenčína. V pešej vzdialenosti sa nachádza nákupné centrum MAX, McDonald, obchody, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, MHD zastávky, ale aj rôzne športové možnosti, ako napríklad fitness centrum.

 

Ak uvažujete nad investíciou do nehnuteľností, tento byt je skvelou voľbou pre investíciu s následným prenájmom. 

Byt je pripravený na nasťahovanie od 01.10.2024, prehliadky možné po dohode na telefónnom čísle 0910 553 554.

 

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru aj u našich špecialistov. Odporúčame. Viac informácií získate na 0910 553 554 alebo blazova@bedes.sk.

 

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
59 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Rok kolaudácie:
2016
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
59 m2
Plocha loggie:
6 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Michaela Blažová

Ing. Michaela Blažová

Real Estate Consultant

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti