Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Priestranný rod. dom 210m2, pozemok 1761m2, Handlová

Ulica: Morovno
Mestská časť: Morovno
Obec: Handlová
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
129 999 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate vám predstavuje viac podlažný rodinný dom nachádzajúci sa v Handlovej - časť Morovno. Celková výmera pozemku predstavuje kráľovských 1761 m2. Rodinný dom stojí na pozemku o výmere 318 m2. Priľahlá záhrada má výmeru krásnych 1415 m2. K rodinnému domu prislúcha 1x garáž s dielňou a hospodárska budova. Terén je príjemné upravený a udržiavaný.

 

LOKALITA:
Rodinný dom je umiestnený na konci mestskej časti Morovno, v bezprostrednom kontakte s prírodou. Lokalita je tichá, ponúka príjemné výhľady na prírodnú scenériu a možnosti pre ľudí milujúcich prechádzky v prírode. V mestskej časti sa nachádzajú 1x potraviny, detské ihrisko, prímestská autobusová doprava. Ostatné občianske vybavenie vrátane pošty poskytuje susedná obec Ráztočno.

 

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Dom bol postavený v roku 1957, garáž postavená v 1971. Základy domu tvorí betónový monolit, stopy betónové pažnice. Priečky sú postavené z tehly. Sedlová strecha prešla rekonštrukciou a je pokrytá plechovou krytinu Blachotrapez. V dome boli vymenené aj okná a v roku 2003 bol do zateplený. Celková plocha RD je 209,52 m2, z toho 34 m2 tvorí podkrovnú - neobývanú časť a 14 m2 tvorí terasu orientovanú prevažne na juhozápadnú stranu. Elektroinštalácia je pôvodná. Vodovodná prípojka z verejného vodovodu. Dom je napojený na 2x žumpy. Plynová prípojka sa v tejto časti Handlovej nenachádza. Kúrenie je centrálne, zabezpečené plne automatizovanou peletovou pecou. Rozvod tepla do radiátorov (KORADO). Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler (120l). Vo vykurovacom období je ohrev vody prostredníctvom peletovej pece (cez trojcestný ventil).  

 

DISPOZÍCIA:

Rodinný dom poskytuje 2x kúpeľňu, 2x WC, 2x kuchyňu (aktuálne kombinované s obývacou miestnosťou). Aktuálny počet izieb je 5 - dom ponúka možnosť variovať využitie jednotlivých miestností podľa potrieb majiteľa. Čiastočne podzemné podlažie ponúka vstupnú chodbu s vlastným vchodom zo záhrady, prechodovú miestnosť ku pivničným priestorom s kúrením a skladom na pelety, kuchyňa/obývacia izba s klasickou pecou a kúpeľňa. Prvé nadzemné podlažie má vchod od ulice a ponúkne priestrannú chodbu, kúpeľňu s WC, schodisko na povalu, spálňu, obývaciu izbu s rozvodmi vody, druhú spálňu a tretiu izbu. Podkrovie tvorí menšia chodba, obytná izba s prístupom na terasu, veľký podkrovný priestor ako úložné miesto, prípadne je možnosť ho prerobiť na ďaľšiu obytnú časť. Vďaka 2 vchodom je možné jednoduchým zásahom vytvoriť v dome 2 bytové jednotky.

Viac informácií a prehliadku získate na tel. č. 0910 553 554 alebo prostredníctvom e-mailu freimann@bedes.sk.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1761 m2
Typ zeme:
svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
210 m2
Zastavaná plocha:
346 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1957
Rok poslednej rekonštrukcie:
2013
Celková plocha:
210 m2
Terasa plocha:
14 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
16 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Tomáš Freimann, MSc.

Tomáš Freimann, MSc.

Chief Operations Officer

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti