Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Znížená cena, 1 izb. byt, 38m2, rekonštrukcia, PD

Ulica: Maxima Gorkého
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
66 000 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate vám ponúka na predaj priestranný jednoizbový byt  na sídlisku Sever v meste Prievidza.

LOKALITA:
Byt sa nachádza na Gorkého ul. v rekonštruovanom bytovom dome s plnou občianskou vybavenosťou (základná škola, škôlka, zdravotné stredisko, obchody, pošta, MHD, športoviská, fitness centrum, lesopark, atď.), čo z neho robí ideálnu voľbu pre pohodlné bývanie. K dispozícii je aj bezproblémové parkovanie.

 

BYT:
Svojím jedinečným riešením dispozície vznikol vzdušný a priestranný byt. Pozostáva z chodby, ktorá disponuje dvomi vstavanými skriňami, čím poskytuje dostatok úložného priestoru.  Dominantou bytu je kuchyňa s barovým pultom a obývačkou, ktorá je prepojená do tzv. OPEN-SPACE priestoru. Kuchynská linka je praktická a moderná, vrátane integrovanej automatickej práčky. V izbe je veľkorysý priestor na rozťahovací gauč prípadne menšiu manželskú posteľ. Moderne zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom je spojená s toaletou.

 

ZARIADENIE:

Spolu s nehnuteľnosťou sa predáva (je v cene zahrnuté) aj vybavenie a zariadenie spolu so spotrebičmi, okrem doplnkov a dekorácií.

 

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Úžitková plocha bytu je 38 m2 , k dispozícií je aj pivnica. Byt je umiestnený na 4. poschodí s výťahom a nádherným výhľadom (dokonca aj na Bojnický zámok). Orientácia bytu je juhozápadná, čím dodáva bytu slnečnosť a svetelnosť. Tento byt prešiel kompletnou rekonštrukciou s dôrazom na kvalitu a moderné dizajnové prvky, vrátane elektrických rozvodov a vodoinštalácie.

 

VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE:
Je vhodný pre jednotlivcov, páry, alebo ako investícia na prenájom. Vynikajúci pomer CENA / HODNOTA (ušetrené náklady na kuchynskú linku, vstavané skrine). Byt je čistý a uprataný, možnosť okamžitého nasťahovania a bývania. Financovania je možné aj prostredníctvom HÚ. 

 

Majiteľ si vyhradzuje právo na výber kupujúceho. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
38 m2
Stav:
úplne prerobený
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Celková plocha:
38 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Zuzana Melová

Zuzana Melová

Real Estate Consultant

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti