Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES| Moderná novostavba v novej časti na sídlisku Šípok

Ulica: Lúčna
Mestská časť: Šípok
Obec: Partizánske
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
235 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám novinku v našom portfóliu. Jedná sa o novostavbu rodinného domu v modernom prevedení, vo výbornej novej lokalite na sídlisku Šípok v meste Partizánske na uici Lúčna. Nová zastavaná časť s kompletnou infraštruktúrou. 

POZEMOK:

Stavba je postavená na rovinatom pozemku o výmere 423 m2. Zastavaná plocha predstavuje 151m2. Pozemok je pristupný z dvoch strán. Možnosť vybudovania parkovacích miest pred pozemkom.

STAVBA:

Moderná novostavba, zastavaná plocha predstavuje 151 m2 plus 33 m2 terasa v zadnej časti domu, prístupná  z viacerých miestností. Materiálovo je stavba postavená z keramickej tehly o hrúbke 300mm, zateplená polystyrénom o hrúbke 200mm. Fasáda je urobená so silikónovej omietky s dekoračným dreveným obkladom.

Rovná strecha je zateplená striekanou izoláciou a odizolovovaná Fatrafolom. Jedná sa teda o kvalitnú stavbu. 

Nízku energetickú náročnosť dopĺňajú okná značky Gealan s troj-sklom v dekore antracit. Na prechod z obývacej miestnosti bol použitý veľkoformátový HS - portál. Interiér je vďaka použitým oknám príjemne presvetlený. Energetický certifikát A0.

V interiéry sú hladké sádrové omietky a znížené sádrokartónové stropy. 

Podlahové vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom technológie s tepelným čerpadlom Vaillant. V obývacej miestnosti je pripravený komín na krbovú vložku alebo kachle. 

Ďaľšími bonusovými prvkami sú pripravené inštalácie na exteríerové žalúzie, klimatižačnú jednotku, fotolvoltické články a optiku a exteriérové kamery. Rekuperácia v miestnosti obývacej izby a v kuchyni. V kuchyni je príprava na kuchynský ostrovček. 

Elektroinštalácia z materiálu značky Legrand. Vodoinštácia bola urobená v hliníkoplastovom prevedení. Skvelá vec je, že spoje niesú vedené v podlahe. 

DISPOZÍCIA:

Dispozíciu tvorí vstupná chodba, technická miestnosť, samostatná toaleta, špajza, openspace obývacia izba s kuchynskou časťou, 3 samostatné nepriechodné izby (2 s prístupom na terasu), kúpeľňa. 

Nehnuteľnosť je z dvoch strán oplotená betoným plotom z prefabrikátov. Predáva sa v aktuálnom stave HOLODOM. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
423 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
423 m2
Zastavaná plocha:
151 m2
Stav:
novostavba
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2022
Celková plocha:
184 m2
Terasa plocha:
33 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti