Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | výkup pozemkov, (aj len podielov), orná pôda, TTP, urbariát, okres Prievidza

Ulica: Okres Prievidza
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky
Info v RK

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BEDES Vám ponúka možnosť výkupu pozemkov ako celkov, prípadne iba podielov na parcelách v celom okrese Prievidza. Prioritne sa zaujímame o ornú pôdu, trvalý trávnatý porast, respektíve iné poľnohospodárske druhy. Lesné pozemky vrátane urbariátu sú rovnako vítané. Cena za m2 sa odvíja od lokality, bonity pôdy a aktuálneho právneho stavu.

Dokážeme Vám poskytnúť rýchle jednanie (do 7 dní ), bez ďalších nákladov na právne služby alebo správne poplatky súvisiace s katastrom nehnuteľností. Jediný Váš náklad bude overenie podpisov. Sumy v celkovej výške do 5000€ sme schopný vyplatiť v hotovosti k rukám, nad 5000€ uhrádzame bezhotovostným prevodom na Váš bankový účet bezodkladne po podpise kúpnych zmlúv.

Ak ste zdedili čiastkové podiely alebo sa nedokážete vysporiadať s ostatnými spoluvlastníkmi, smelo nás kontaktujte a získajte viac informácií.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Celková plocha:
1 m2
Plocha pozemku:
1 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Tomáš Freimann, MSc.

Tomáš Freimann, MSc.

Chief Operations Officer

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti