Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate ponúka na predaj autentický rodinný dom v obci Gajary, vzdialenej od okresného mesta Malacky 10 minút a od hlavného mesta Bratislava 35 min. Jedná sa o nehnuteľnosť po rozsiahlej prestavbe v 2013, ktorá si stále zachováva charakter a jedinečný genius loci. Exteriér ako aj interiér dýcha atmosférou, ktorá vás okamžite očarí! Predmetom predaja je aj vnútorné vybavenie a zariadenie.

 

LOKALITA:

Obec má veľmi slušné občianske vybavenie (niekoľko menších supermarketov, materská aj základná škola, lekár pre dospelých aj pediater, zubár, pizzéria, autoservis, barber, prímestská autobusová doprava, pošta, bankomat) a okolie poskytuje niekoľko zaujímavých turistických, resp. športovo-rekreačných možností (lodenica - camping pri rieke Morava, prírodné kúpalisko Rudava, niekoľko vychádzkových trás v okolí, rôzne múzeá, atď..). Umiestnenie rodinného domu v rámci obce je mimo hlavného ťahu, no stále v dostupnosti do 4min chôdze k hlavnej občianskej vybavenosti.

 

TECHNICKĚ PARAMETRE:        

Objekt poskytuje úžitkovú plochu v rozmere 145m2, rozdelených do 2 nadzemných podlaží. Prízemie o rozlohe 131m2 a podkrovie o výmere cca. 14m2. Vonkajšia terasa o výmere 48m2 je orientovaná prevažne na sever a vytvára dokonalé zátišie v horúcich letných dňoch. Celková výmera pozemku 437m2 je rozdelená na záhradnú časť 306m2 a zastavanú plochu 131m2. Čistá plocha zelene predstavuje cca. 250m2.

Objekt je napojený na všetky inžinierske siete, t.j. elektrina (klasických 230V + 3x prípojka 400V), plyn, verejný vodovod, obecná kanalizácia. Internetové pripojenie je možné DSL linka alebo bezdrôtový 4/5G router. V minulosti sa využívalo aj satelitné pripojenie, ktoré je stále k dispozícií. Nehnuteľnosť je napojená na zabezpečovacie zariadenie a má inštalovaný video-vrátnik. Vykurovanie ako aj ohrev TÚV zabezpečuje prioritne kondenzačný plynový kotol zn. Vaillant (ústredné kúrenie – radiátory). Vo vykurovacej sezóne dominuje však kúrenie prostredníctvom tradičných kachlí kvalitnej talianskej výroby, umiestnených v centrálnej izbe (obývačka). Konštrukčne sa jedná o zmiešanú skladbu z pálenej tehly, kameňa a pórobetónu (YTONG). Celý objekt je priestorovo stužený monolitickým železobetónovým vencom. Strešná krytina plechová škridla, strešná konštrukcia je zateplená doskami z minerálnych vlákien.

 

INTERIÉR:

Celému priestoru dominujú tradičné materiály, drevo, tehla, koža a dlažba v dekore kameňa. Nábytok reprezentuje najmä masívne drevo talianskej výroby, určite neprehliadnete dizajnové stoličky zn. Thonet. Napriek rozsiahlej rekonštrukcií dokončenej v 2013 sa majiteľom podarilo zachovať ducha pôvodného vidieckeho domu. Vybavenie a zariadenie interiéru je výnimočne súčasťou predaja a je zahrnuté v hodnote nehnuteľnosti. Rodinný dom celkovo pozostáva zo 4 izieb (obývacia izba, 2x spálňa a podkrovný spiaci priestor), kuchyne (komplet vybavená vrátane vstavaných spotrebičov), modernej kúpeľne, skladovým priestorom, garážou (s prípojkou na nabíjanie elektromobilu). Z kuchyne, ako aj zo spojovacej chodby je vytvorený vstup na terasu a následne do záhradnej časti.

 

EXTERIÉR:

Exteriér je zložený najmä zo zelene, kameňa a už spomínanej terasy (drevo-plast). Zelené prvky sú rozumne rozložené na bylinkovú záhradku, zeleninovú aj ovocnú časť. Záhradky majú inštalovanú kvapôčkovú závlahu. Na polievanie trávnika je k dispozícií externá prípojka vody. Prirodzenú vizuálnu bariéru pred okolitým svetom vytvára vhodne umiestnený strom katalpa, ktorý v letnom období vytvorí dokonalé súkromie.

 

ZHRNUTIE:

Nehnuteľnosť celkovo odporúčame pre každého, kto hľadá únik pre ruchom veľkomestapriestor pre sebarealizáciu a psychohygienu. Nadštandardne udržiavaný exteriér aj interiér nehnuteľnosti spolu s ostávajúcim hnuteľným majetkom (vybavenie a zariadenie) ponúka netradičnú možnosť nadobudnúť nehnuteľnosť a okamžite užívať. Ľudovo povedané stačí si „priniesť zubnú kefku a oblečenie“.

 

Možné nadobudnúť aj prostredníctvom úveru. Viac informácií získate na tel. čísle 0910 553 554 alebo prostredníctvom freimann@bedes.sk. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
437 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
145 m2
Zastavaná plocha:
131 m2
Podlahová plocha:
145 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
1901
Rok poslednej rekonštrukcie:
2013
Rok kolaudácie:
2013
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
437 m2
Terasa plocha:
48 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
21 m2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti